GIFAB är verksamt i Vinslöv, 10 km från Hässleholm mot Kristianstad. Vi strävar mot att vara ett flexibelt fastighetsföretag som ska tillgodose de behov som finns vad gäller boende och lokaler i Vinslöv och Tyringe.
 
Bolaget innehar ca 175 lägenheter och 10 villor för uthyrning. Dessa är belägna över hela Vinslöv. Våra villor består av lite äldre hus, byggda mitten av 1900 talet, som vi renoverat och fräschat upp. 18 av företagets lägenheter utgörs av s k parhus. Varje hus är m a o uppdelade i 2 lägenheter vilket ger hyresgästen en mer villaliknande bostadskänsla till en lägre kostnad. Samtliga våra parhus är producerade i egen regi under åren 1992 - 1993 och har en modern boendestandard. Områden med denna typen av boende ger en stimulerande miljö med god grannsämja.

GIFAB innehar även ett antal industrifastigheter och kan därför även erbjuda lokaler för både lager och kontor. Arrangemang såsom utställningar mindre konserter och konferenser finns det också möjlighet till. Fastighetsskötsel och administration sköts av EG BYGG AB i Vinslöv. Samtliga villors, parhus och industrilokalers hyror är av arten kallhyra vilket gör att hyresgästen själv kan styra över en stor del av sin boende-/lokalkostnad. 

 

Har du några frågor om vår verksamhet är du välkommen att kontakta oss!